Начало > Предястия > Печен карфиол

Печен карфиол

Печен карфиол|escape
40
x4
1
40
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Карфиола се нарязва, измива се и се подсушава. 

  2. Зехтина, чесъна и подправките се разбъркват и се сипват в тава за печене. Карфиола се овалва в тази смес. 

  3. Пече се на 200 С до омекване. Сервира се топъл и поръсен със сок от лайм. 

Още Предястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?