Начало > Основни ястия > Паста с магданоз

Паста с магданоз

Паста с магданоз|escape
60
x3
1
60
минути
x3
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. В тенджера под налагяне се сипват 1 1/2 л вода, подсолена. Слагат се пастата и олиото. Захлупва се и се вари, докато капакът свирне. Тенджерата се сваля и се оставя постепенно парата да излезе.

  2. Пастата се изважда, залияа се обилно със студена вода и се отцежда.

  3. Маслото се сгорещява в отхлупената тенджера и галетата се запържват до златисто.

  4. Добавят се пастата и магданоза и се разбърква.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?