Начало > Основни ястия > Паста с бекон

Паста с бекон

Паста с бекон|escape
20
x4
1
20
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Пастата се сварява в ю голяма тенджера с подсолена вода.

  2. Зехтина се загрява и нарязания бекон се запържва. Изважда се.

  3. В същата мазнина леко се запържва ситно нарязания чесън. Изсипват се доматите и соса се оставя малко да поври.

  4. Пастата се прецежда, смесва се със соса и се оставя на котлона за 2-3 мин да поеме от соса.

  5. Добавят се изпържения бекон и пестото, и се разбърква добре.

  6. Поднася се поръсена с настърган кашкавал.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?