Начало > Основни ястия > Паста с аспержи и шунка

Паста с аспержи и шунка

Паста с аспержи и шунка|escape
30
x4
1
30
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Пастата се сварява в подсолена вода, като се оставя полуготова. Течността се отцежда.

  2. На котлона се загрява зехтин и чесъна се запържва, , след това се добавят ситно нарязаните аспержи и се овкусява със сол и пипер. Оставя се на котлона за 5-6 минути да се запържат. 

  3. След това пастата се слага в тава за печене, отгоре се добавя нарязаната на ситно шунка, разпределя се сместа с аспержите, слага се босилека и отгоре се разпределя настъргания кашкавал.

  4. Запича се за 10-тина минути и се сервира.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?