Начало > Десерти > Парфе с белтъци

Парфе с белтъци

Парфе с белтъци
90
x6
1
90
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. За блата яйцата се разбиват с 60 г захар. Прибавя се брашното. Всичко се разбърква много добре и се изсипва в тава, застлана с хартия. Пече се в умерена фурна.

  2. За крема сметаната се разбива много добре. Постепенно се прибавя захарта, като продължава да се разбива, докато се сгъсти.

  3. Прибавят се желатина (предварително накиснат с 1 кафена чашка вода и разтворен на водна баня) и орехите.

  4. Може да се добавят различни плодови сиропи или сладка.

  5. Сместа се изсипва върху изпечения блат, на който е поставен обръч на тортена форма.

  6. Оставя се в хладилника, за да се желира.

  7. Отгоре се украсява по желание и се сервира.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?