Начало > Предястия > Панирани тиквички с пресен джоджен

Панирани тиквички с пресен джоджен

Панирани тиквички с пресен джоджен|escape
20
x2
1
20
минути
x2
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Тиквичките се нарязват на кръгчета, посоляват се и се оставят десетина минути да се отцедят.

  2. Приготвя се панировка от брашното и яйцата. Тиквичките се потапят в панировката и се изпържват в загрята мазнина.

  3. Сервират се с кисело мляко с чесън и нарязан пресен джоджен.

Още Предястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?