Начало > Основни ястия > Панирани свински шницели с пармезан

Панирани свински шницели с пармезан

Панирани свински шницели с пармезан|escape
85
x4
2
85
минути
x4
порции
2
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Филето се нарязва и шницели се начукват на тънко.

  2. Оставят се да престоят за един час в смес от половината прясно мляко, горчицата, солта и черния пипер. 

  3. Шницелите се пържат в нагорещено олио, като се потапят първо в смес от останалото мляко и разбитите яйца, смес от галетата и пармезана и отново яйчената смес. 

  4. Поднасят се със салата по избор и пържени картофки.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?