Начало > Основни ястия > Панирани скариди

Панирани скариди

Панирани скариди|escape
60
x6
1
60
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. В купа се смесват яйцето, ½ ч.ч. брашно, бирата и бакпулвера.

  2. В друга купа се слага ¼ ч.ч. брашно.

  3. Като се придържат за опашките скаридите се потапят в брашното, а после в сместа от яйцата и бирата.

  4. Подреждат се върху тава, покрита с хартия за печене.

  5. Слагат се хладилник за 30 минути, а през това време олиото се загрява в тиган на 180 градуса.

  6. Скаридите се изпържват на порции, като трябва да станат златисти.

  7. Сервират се топли с подходящ сос.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?