Начало > Предястия > Панирани сирена

Панирани сирена

Панирани сирена
30
x6
1
30
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Сиренето се нарязва на парчета. Добре е да се използва твърдо сирене, за да може по-лесно да се работи с него.

  2. Панировката се приготвя, като се пресеят 250 гр от брашното, към него се добавят сол и малко от олиото. Разбърква се добре. След това се добавят разбитите яйца и бирата, и отново се разбърква.

  3. Сирената се овлават с останалото брашно, след това в панировката и се пържат в загрято олио.

  4. Изваждат се върху домакинска хартия, за да попие излишната мазнина.

Още Предястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък