Начало > Основни ястия > Панирани шницели с овесено брашно

Панирани шницели с овесено брашно

Панирани шницели с овесено брашно|escape
30
x4
1
30
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

  • 100 мл олио
  • 2 с.л. зехтин
  • 6 бр. моркови
  • 2 бр. цикория
  • 2 бр. яйца
  • 3 щипка сол
  • 400 г свинско бон филе
  • 2 с.л. оцет балсамов
  • 3 с.л. брашно тип 500
  • 150 г овесено брашно
  • 3 бр. черен пипер млян

Начин на приготвяне

  1. Бон филето се нарязва на тънки шницели. Леко се начукват и овкусяват със сол и черен пипер.

  2. Панират се като се потапят първо в брашно, след това в яйце и след това в овесено брашно.

  3. Изпържват се и се нареждат върху кухненска хартия, да попие мазнината.

  4. За гарнитура цикорията и морковите се нарязват на ивици и се запържват в зехтин за 10 минути на силен огън.

  5. Поливат се с редуциран балсамов оцет и се сервират с шницелите.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?