Начало > Основни ястия > Панирани шницели с кашкавал

Панирани шницели с кашкавал

Панирани шницели с кашкавал|escape
30
x4
1
30
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Шницелите се поръсват със сол и черен пипер.

  2. В средата на всеки шницел се слага парче кашкавал, завито с лист от шунка.

  3. Шницела се свива на две и се начуква с мокър дървен чук, за да може краищата му да прилепнат.

  4. Шницелите се овалват в брашното, потапят се в яйцата разбити с млякото и накрая в галетата.

  5. Изпържват се в загрята мазнина и се сервират топли.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?