Начало > Основни ястия > Панирани пилешки филета с горчица

Панирани пилешки филета с горчица

Панирани пилешки филета с горчица|escape
25
x2
1
25
минути
x2
порции
1
сложност

Начин на приготвяне

  1. Пилето се измива и подсушава. 

  2. Яйцето се разбърква добре с горчицата, солта и черния пипер. 

  3. Пилешките филета се овалват в брашно, след това се потапят в яйцето. 

  4. Оставя се да престои 5 минути, след което се отцежда от яйцето и се панира в галета. 

  5. В тиган се сипва олио и се сгорещява. 

  6. Филетата се пускат и се пържат на умерен огън около 3 минути или до златисто-кафява коричка. След което панираните пилешки шницели се обръщат и се пържат още 3-5 минути. 

  7. Филетата се изваждат и се поставят върху кухненско руло, за да се отцедят от излишната мазнина. 

  8. Поднасят се топли с гарнитура по избор.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?