Начало > Основни ястия > Панирани пилешки бутчета с яйца и галета

Панирани пилешки бутчета с яйца и галета

Панирани пилешки бутчета с яйца и галета|escape
45
x3
1
45
минути
x3
порции
1
сложност

Начин на приготвяне

  1. Пилешките бутчета се измиват, подсушават и натъркават със сол, черен и червен пипер. Оставят се да "поемат" от подправките за около 15 минути.

  2. През това време в купа се разбиват яйцата с прясното мляко. След това се добавя и оцета.

  3. Всяко бутче се овалва първо в брашно, после в яйчната смес, и най-накрая обилно в галета.

  4. Бутчетата се пържат в силно сгорещено олио.

  5. Отцеждат се върху хартиена салфетка и се поднасят с гарнитура по избор.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?