Начало > Основни ястия > Панирани чушки с галета

Панирани чушки с галета

Панирани чушки с галета|escape
30
x6
1
30
минути
x6
порции
1
сложност

Начин на приготвяне

  1. Чушките се изпичат, обелват и почистват от семената.

  2. Посоляват се и се панират в брашно.

  3. Оставят се да престоят 10-15 минути, за да се стегне брашното.

  4. Потапят се в разбитите яйца, след което се овалват в галета.

  5. В тиган се сгорещява олио.

  6. Панираните чушки се изпържват до златист цвят от всяка страна.

  7. Подреждат се в чинии и се поднасят.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?