Начало > Предястия > Паниран печен патладжан

Паниран печен патладжан

Паниран печен патладжан
100
x2
1
100
минути
x2
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Патладжана се почиства и нарязва.

  2. В купа се изсипва оцета и нарязания патладжан се поставя да кисне около час. 

  3. След това се изцежда добре. 

  4. В купа се смесват маслото и галетата и в тях се овалват парчетата патладжан. 

  5. Поставят се върху намаслена тавичка и се пекат до готовност.

Още Предястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?