Начало > Предястия > Паниран пащърнак

Паниран пащърнак

Паниран пащърнак
50
x3
1
50
минути
x3
порции
1
сложност

Начин на приготвяне

  1. Пащърнака се почиства и измива.

  2. Слага се да се вари в посолена вода с оцета, за около 10 минути.

  3. Отцежда се и се нарязва. 

  4. В голяма купа се смесват яйцата, прясното мляко, брашното и малко сол (да се получи гъста смес). 

  5. Парчетата пащърнак се потапят в сместа, овалват се в галета и се пържат в гореща мазнина до златисто оцветяване. 

  6. Сервират се.

Още Предястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?