Начало > Основни ястия > Паниран кашкавал със сусам

Паниран кашкавал със сусам

Паниран кашкавал със сусам|escape
20
x2
1
20
минути
x2
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Кашкавалът се нарязва на квадратчета или по избор.

  2. Парчетата кашкавал се намокрят малко с вода, овалват се с царевичното брашно и се оставят в хладилник за 15 минути да се стегнат

  3. След като се извадят се овалват в яйцето и после в сусама и пак престояват в хладилника за поне 5 минути да се стегне.

  4. Пържат се на слаб огън, за да не прегори сусамът.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?