Начало > Десерти > Пандишпанов кекс с шоколадова глазура

Пандишпанов кекс с шоколадова глазура

Пандишпанов кекс с шоколадова глазура|escape
95
x10
2
95
минути
x10
порции
2
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Яйцата се разбиват на пяна. След това се добавя захарта и се разбива много добре. 

  2. Прибавя се нишестето с разбъркания в него бакпулвер и ванилия. Накрая се добавя олиото и се разбурква хубаво.

  3. Пече се в предварително загрята  до 180 градуса фурна. 

  4. След като кексът се изпече се оставя да изстине, след което се полива с разтопения на водна баня млечен шоколад. След това се правят ивички с разтопения на водна баня бял шоколад.

  5. Накрая се поръсва с фъстъците и се оставя да стегне преди да се сервира.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?