Начало > Десерти > Панакота с бял шоколад и малини

Панакота с бял шоколад и малини

Панакота с бял шоколад и малини|escape
30
x2
1
30
минути
x2
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Желатина се накисва до омекване.

  2. Сметаната, млякото и захарта се кипват.

  3. Прибавя се ванилията.

  4. Прибавя се желатина и се прецежда.

  5. Сместа се разпределя в купички и се охлажда за около 5 часа в хладилник. 

  6. Преди сервиране се гарнира с настъргания шоколад и малините.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?