Начало > Десерти > Пай с праскови и къпини

Пай с праскови и къпини

Пай с праскови и къпини|escape
70
x12
1
70
минути
x12
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Замесва се тесто от брашното, маслото, яйцето, щипка сол, захар, ванилия и 2 с.л. вода.

  2. Отделят се 2/3 от тестото и се разстилат в тортена форма, покрита с хартия.

  3. Нареждат се изцедените от сока плодове, поръсват се с канела.

  4. Останалото тесто се разточва и се нарязва на ленти, с които се покрива сладкиша.

  5. Пече се на 180 С за 1 час.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?