Начало > Десерти > Пай от ананас със сирене бри

Пай от ананас със сирене бри

Пай от ананас със сирене бри|escape
60
x8
2
60
минути
x8
порции
2
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Тестото се омесва, като брашното се пресява и се прави кладенче. Посолява се със солта и се прибавят маслото, нарязано на кубчета, пудрата захар и жълтъкът.

  2. Меси се до получаването не еднородна и пухкава смес.

  3. Поставя се в хладилник за 30 минути.

  4. Готовото тесто се полага във форма за пай.

  5. За плънката: разбиват се жълтъците и захарта. Ананасът се нарязва на средно големи кубчета, смесва се със захарта и с разбитите жълтъци.

  6. Сместа се разпределя равномерно върху тестото.

  7. Гарнира се със сирене бри.

  8. Пече се в предварително загрята на 170ºС фурна за 40-50 минути.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?