Начало > Основни ястия > Ориз с гъби

Ориз с гъби

Ориз с гъби|escape
40
x1
1
40
минути
x1
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Гъбите се почистват и нарязват. Задушават се в загрятото олио.

  2. Лука се почиства и се нарязва на ситно. Прибавя се да се задуши при гъбите.

  3. Добавя се измития ориз и се разбърква леко около 5 минути, след което се добавя водата. След като ястието заври, котлона се намалява и се оставя да ври около 30 минути - до готовност на ориза.

  4. Овкусява се с черен пипер и сол на вкус. Сервира се.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?