Начало > Основни ястия > Омлет с царевично брашно

Омлет с царевично брашно

Омлет с царевично брашно|escape
15
x2
1
15
минути
x2
порции
1
сложност

Начин на приготвяне

  1. Подправките се почистват, измиват и нарязват на ситно.

  2. Отделно се счупват яйцата (предварително добре измити в хладка вода или сапун) и се разбъркват леко с моцарелата. Към тях се прибавят царевичното брашно, ситно нарязаните подправки, сол и черен пипер на вкус. 

  3. Всичко се обърква добре и се изсипва в сгорещен тиган със зехтина.

  4. Сместа се пържи от двете страни до готовност.

  5. Омлетът се поднася топъл, поръсен с настърган кашкавал. По желание, може да се добави малко бекон. 

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?