Начало > Предястия > Наденички в бекон с кафява захар

Наденички в бекон с кафява захар

Наденички в бекон с кафява захар|escape
30
x16
1
30
минути
x16
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Фурната се загрява на 170 градуса.

  2. Докато фурната загрява, бекона се нарязва на тънки ленти.

  3. Всяка наденичка се увива в бекона и се захваща с клечки за зъби.

  4. Хапките се нареждат върху тава, покрита с хартия за печене. Поръсват се с кафявата захар.

  5. Месото се пече 40 минути, докато захарта почне да прави балончета.

  6. Хапките се сервират топли.

Още Предястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?