Начало > Основни ястия > Миш-маш с цяло яйце

Миш-маш с цяло яйце

Миш-маш с цяло яйце|escape
30
x4
1
30
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Червените чушки се изпичат, нарязват се на дребно и се запържват в олиото. След това се добавят нарязаните пресни чушки и също се запържват за 5 мин.

  2. Сипват се доматите, поръсва се със сол и черен пипер и ястието се оставя да поври.

  3. Прясното сирене се нарязва на кубчета и се добавя в зеленчуците. Сиренето се оставя леко да се разтопи, а през това време се изпържва по 1 яйце на порция.

  4. Яйцето се слага в средата на чинията, отстрани се сипват зеленчуците, поръсва се с магданоз и се сервира.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?