Начало > Десерти > Мини кроасанчета с шоколад

Мини кроасанчета с шоколад

Мини кроасанчета с шоколад|escape
40
x6
1
40
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Фурната се загрява на 250 С. Тава за печене се застила с хартия. 

  2. Тестото се нарязва на триъгълници. Всеки се поръсва с по 1 с.л. настърган шоколад. Ако тестото позволява, можете да се сложи и още плънка, съответно количеството на шоколад в рецептата трябва да се увеличи.  

  3. Навиват се във форма на кроасан. Поставят се на хартията за печене. Кроасанчетата се намазват с разбито яйце.  

  4. Пекат се за 12-17 минути, или до получаване на златист цвят. Оставят се да се охладят за 5 минути. 

  5. Отгоре се украсяват с още малко шоколад. Слага се в пош и се правят тънки линийки върху кроасанчетата.  

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?