Начало > Десерти > Меденки с шоколад

Меденки с шоколад

Меденки с шоколад|escape
45
x20
1
45
минути
x20
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Яйцата и захарта се разбиват с миксер до побеляване.

  2. Доливат се олиото и меда, предварително разтворен с 1с.л вода.

  3. Брашното се пресява с бакпулвера и канелата, и се добавя към яйчената смес.

  4. Оформят се средно големи топчета и се подреждат в тава с оризова хартия. 

  5. Пекат се за 15 минути във фурна, загрята на 180 градуса.

  6. Готовите меденки се намазват с разтопения шоколад и се поръсват с пудрата захар.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?