Начало > Основни ястия > Мариновано свинско месо

Мариновано свинско месо

Мариновано свинско месо|escape
90
x4
1
90
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Месото се намазва с горчица и се слага в сместа от виното, млякото, солта и пипера. След 10-12 часа се изважда и се подсушава.

  2. Месото се изпържва в загрято олио.

  3. Прибавят се зеленчуците, нарязани на едро. Задушават се за малко и се заливат с маринатата.

  4. Вари се на тих огън, докато месото омекне.

  5. Като изстине, месото се нарязва на тънки филийки и се поднася с гарнитури и салата.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?