Начало > Супи > Лучена супа с шампанско

Лучена супа с шампанско

Лучена супа с шампанско|escape
30
x4
1
30
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Едро нарязания лук се задушава в горещо олио.

  2. Сипва се шампанското и се оставя да се изпари алкохолът.

  3. Налива се 1 литър вода и се добавя разтвореното нишесте.

  4. Супата се оставя да поври около 10 минути.

  5. Препича се хляба. Филийката се слага на дъното на купичката и горещата супа се сипва отгоре.

  6. Поръсва се обилно с кашкавал и се сервира.

Още Супи

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?