Начало > Основни ястия > Летни шишчета с пилешки гърди

Летни шишчета с пилешки гърди

Летни шишчета с пилешки гърди|escape
60
x4
1
60
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Месото се грилова, като предварително скарата е намазана с малко мазнина, за да не залепне. Овкусява се със сол и пипер и се слага в съд с капак, за да остане топло.

  2. Тиквичките също се гриловат. Нарязват се на дълго, като се използва белачка или уред за рязане на жулиени. Слагат се в купа, овкусяват се със сол и пипер на вкус, поливат се с малко зехтин и се поръсват със ситно нарязан копър. Купата се затваря с капак и съда се раздрусва, за да се овкусят добре тиквичките.

  3. Тиквичките не се гриловат прекалено дълго, по-добре е да останат алангле, за да се усеща пресния им вкус и за да се запазят максимално витамините.

  4. Месото се нарязва на средно големи парчета.

  5. Шишчетата се нареждат, като се редуват месо и тиквички.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?