Начало > Десерти > Лесен шоколадов пай

Лесен шоколадов пай

Лесен шоколадов пай|escape
60
x6
1
60
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Фурната се загрява на 180 С. В купа се смесват какаото и захарта.

  2. Прибавят се останалите съставки (без кората). Маслото трябва да е разтопено. Може да се използва кухненски робот или блендер за разбиването – така текстурата ще е по-гладка.

  3. Кората се поставя в подходяща тава и краищата се накъдрят.

  4. Пълнежа се излива, разпределя се и се запича за около 50 минути, или докато пълнежът хване тънка коричка. Може да се провери с клечка за зъби, за да е сигурно, че не е течен.

  5. При поднасяне се декорира с бита сметана, може и с плодове.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?