Начало > Десерти > Лесен шоколадов чийзкейк

Лесен шоколадов чийзкейк

Лесен шоколадов чийзкейк|escape
90
x12
1
90
минути
x12
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Фурната се загрява на 170 градуса. Намаслява се форма за торта.

  2. Смесват се натрошените какаови бисквити и маслото. Изсипват се в намаслената форма и се притискат, за да станат като кора.

  3. Шоколада се разтапя и се оставя да изстине.

  4. В голяма купа се разбиват изварата, кафявата захар и царевичното нишесте. Добавят се и яйцата едно по едно. Прибавя се ликьора.

  5. Прибавя се 1/3 от сместа към разтопения шоколад. След това се връща в останалата смес. Разбърква се добре.

  6. Чийзкейка се пече в загрятата фурна за един час. Оставя се да изстине на стайна температура, след което се оставя за най-малко 4 часа в хладилника.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?