Начало > Десерти > Лесен пай с вишни

Лесен пай с вишни

Лесен пай с вишни|escape
45
x8
1
45
минути
x8
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Масленото тесто се поставя в правоъгълна тава и се изпича.

  2. Сметаната се разбива с млякото и захарта. Добавя се ванилията.

  3. В купа се смесват сирената и се разбиват. Прибавят се към млечната смес. Разбива се до хомогенност.

  4. Плънката се изсипва върху вече изпеченото маслено тесто и се разстила.

  5. Най-отгоре се нареждат вишните, цели или разрязани на две.

  6. Поставя се в хладилник за минимум 5-6 часа.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?