Начало > Десерти > Курабийки "Сконс"

Курабийки "Сконс"

Курабийки
30
x12
1
30
минути
x12
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Брашното, бакпулвера, солта и захарта се смесват.

  2. Добавя се мекото масло и сместа се търка между дланите, докато се получат трохи. Добавя се прясното мляко.

  3. Разбърква се и се оформят 12 топчета.

  4. Нареждат се в тава на разстояние едно от друго. С пръст топчетата се натискат отгоре.

  5. Пекат се за 15 минути на 200 С.

  6. Сервират се със сладко и заквасена сметана.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?