Начало > Основни ястия > Кълцани наденички с вино и зеленчуци

Кълцани наденички с вино и зеленчуци

Кълцани наденички с вино и зеленчуци|escape
60
x4
1
60
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

  • 150 мл вино бяло
  • 1 к.л. мащерка
  • 1 к.л. риган
  • 1 к.л. черен пипер млян
  • 1 ч.л. сол
  • 30 мл зехтин
  • 5 бр. домати чери
  • 3 гл. лук кромид стар
  • 1 бр. бульон зеленчуков
  • 2 бр. моркови
  • 500 г картофи
  • 4 бр. сурова наденица

Начин на приготвяне

  1. Всички зеленчуци се почистват и нарязват на едро.

  2. В дълбока тава се сипва зехтина, слагат се картофите, лука и морковите, върху тях се нареждат наденичките и между тях доматчетата.

  3. Посолява се, слагат се всички подправки, сипва се виното и бульона, разтворен в 100 мл топла вода

  4. Поставя във фурната на 180 С за 40-50 минути, като периодично се разбърква и наденичките се обръщат.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?