Начало > Тестени > Кроасанчета със салам

Кроасанчета със салам

Кроасанчета със салам|escape
90
x6
1
90
минути
x6
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Брашното се пресява с бакпулвера и содата. Маслото се стапя и се добавя на части заедно с млякото и солта. Разбърква се и постепенно се оформя тесто. Оставя се да втаса.

  2. Тестото се разточва на кръгла кора и се нарязва на триъгълници. Във всеки се слага по малко от нарязания на кубчета салам и се навиват на кроасанчета.

  3. Жълтъка се разбива и кроасаните се намазват.

  4. Пекат се на 180-200 С, до златисто в предварително загрята фурна.

Още Тестени

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?