Начало > Десерти > Крем карамел с ром

Крем карамел с ром

Крем карамел с ром|escape
80
x4
1
80
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Прави се карамел от водата и 3 с.л. захар, като се сложат на котлона.

  2. Докато е още топъл, карамела се изсипва в малки формички.

  3. Яйцата и останалата захар се разбиват добре.

  4. Слагат се на котлона и се добавят млякото и рома. Разбърква се до леко сгъстяване на крема.

  5. Сместа се изсипва в подготвените формички.

  6. Пече се на водна баня за 50 минути на 180 С.

  7. След като изстине крем карамела се обръща от формичките в чинийка.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?