Начало > Десерти > Крем карамел с мандарини

Крем карамел с мандарини

Крем карамел с мандарини|escape
70
x12
1
70
минути
x12
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. От 1 ч.ч. захар се приготвя карамел на умерен огън.

  2. Яйцата се разбиват с останалата 1 захар заедно със сока и кората от мандарините. Сипва се млякото. Сместа се прецежда през цедка и се сипва върху готовия карамел.

  3. Пече се на водна баня в предварително загрята фурна за 60 минути. Първите 30 мин се пече на 150 С, а след това на 160 С. 

  4. Оставя се няколко часа в хладилника да изстине добре и тогава се сервира. 

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?