Начало > Тестени > Козунак по виенски

Козунак по виенски

Козунак по виенски|escape
110
x1
2
110
минути
x1
порции
2
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Маята се разбърква с малко брашно и прясно мляко. Оставя се 20 минути, за да набухне.

  2. Другите продукти се затоплят леко и се смесват с маята.

  3. Меси се продължително до момента, в който тестото започне да се отлепва от съда. Втасва за максимум 60 минути.

  4. Тестото се оформя като козунак и се пече 20-30 минути в предварително загрята фурна на 220 ºС.

Още Тестени

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?