Начало > Основни ястия > Колбаси със сос

Колбаси със сос

Колбаси със сос|escape
15
x3
1
15
минути
x3
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Нарязаните колбаси се запържват в олио и се изваждат.

  2. В тигана се слагат брашното, виното, настърганите домати и чесъна.

  3. Вари се на тих огън, докато сосът се посгъсти. Подправя се с босилек и мащерка или с повече ситно нарязан магданоз.

  4. Колбасите се заливат със соса и се сервират. С този сос може да се поднесат и пържени кюфтета.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?