Начало > Десерти > Кокосов кейк

Кокосов кейк

Кокосов кейк
50
x4
1
50
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Маслото и пудрата захар се разбъркват до побеляване.

  2. Прибавят се жълтъцитe, киселото мляко и брашното с бакпулвер. Всичко се разбърква и се изсипва в намазнена тавичка.

  3. Пече се до бледорозово в умерено силна фурна.

  4. За глазурата: Белтъците се разбиват със захарта. Прибавя се кокосовото брашно и се разбърква.

  5. Още топъл, сладкишът се намазва с глазурата и се запича за още 10-15 минути до златист загар.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?