Начало > Десерти > Коблер с праскови

Коблер с праскови

Коблер с праскови |escape
60
x12
1
60
минути
x12
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Маслото се разтапя директно в тавата (с приблизителни размери 20x30 см).

  2. Брашното, захарта (1 ч.ч.), бакпулвера и солта се смесват.

  3. Добавя се млякото (непълна ч.ч., със стайна температура) при постоянно разбъркване.

  4. Сместа се изсипва равномерно в тавичката.

  5. Прасковите (oтцедени от компот), останалата захар и подправките се смесват и се разпределят върху тестото, без да се разбърква.

  6. Запича се за 35-45 минути на 170 С, докато тестото хване златиста коричка.

  7. Коблера се поднася топъл, гарниран със сладолед.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?