Начало > Основни ястия > Киш с бекон

Киш с бекон

Киш с бекон|escape
60
x12
1
60
минути
x12
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Брашното, солта, бакпулвера и маслото на парченца се смесват. Сместа се претрива през ръцете и се правят трохи.

  2. Постепенно се прибавят яйцата и се прави тесто на топка.

  3. Оставя се да се охлади за 10 минути и се разточва кора.

  4. Кората се поставя във форма за тарта, надупчва се с вилица и се пече 10 мин. в предварително гореща фурна.

  5. За пълнежа ситно нарязания бекон се запържва. Добавят се настъргания кашкавал, яйцата и сиренето маскарпоне.

  6. Пълнежа се разбърква добре и се дипва върху леко запеченото тесто.

  7. Пече се на 180 градуса за още 20-25 минути.

  8. Киша се сервира със стайна температура.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?