Начало > Основни ястия > Кисело зеле с наденички (Полша)

Кисело зеле с наденички (Полша)

Кисело зеле с наденички (Полша)|escape
80
x10
1
80
минути
x10
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Фурната се загрява на 190-200 С.

  2. Всички съставки се смесват, като наденицата, бекона и ябълките са нарязани на парчета.

  3. Намазнява се тава и всичко се изсипва вътре. Пече се за 1 час, като след 30-та мин се разбърква добре и ако се налага се добавя още ябълков сок.

  4. Изстудява се в съд със студена вода.

  5. Най-вкусно за консумиране е след като престои до другия ден, леко затоплено.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?