Начало > Десерти > Кексчета с течен център

Кексчета с течен център

Кексчета с течен център|escape
35
x8
2
35
минути
x8
порции
2
сложност

Начин на приготвяне

  1. Шоколадът се натрошава и се разтопява заедно с маслото на водна баня, като се бърка непрекъснато.

  2. Жълтъците се разбиват с пудрата захар, след което се прибавят шоколадовата смес, брашното и какаото. Всичко се разбърква.

  3. Намазняват се формичките, в които ще се пече, поръсват се с какао, след което се напълват с шоколадовата смес.

  4. Фурната се загрява на 220 ºС и кексчетата се пекат максимум 10 минути и се сервират горещи.

    Снимката е илюстративна.

Още Десерти

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?