Начало > Основни ястия > Кебапчета с лук, чесън и мащерка

Кебапчета с лук, чесън и мащерка

Кебапчета с лук, чесън и мащерка|escape
25
x10
1
25
минути
x10
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Омесва се каймата с нарязаните лук, мащерка и с пресования чесън.

  2. Оформят се 10-15 кебапчета, които преди печене се заглаждат с ръка, натопена във вода с малко оцет.

  3. Пекат се върху сгорещена скара до готовност.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?