Начало > Основни ястия > Кебап с яйца

Кебап с яйца

Кебап с яйца|escape
60
x3
1
60
минути
x3
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Месото се нарязва и се сварява в тенджера под налягане заедно със зърна черен пипер и сол.

  2. Лука се нарязва на едро. Заедно със скилидките чесън се задушава в мазнина. Залива се с виното и се оставя лука да омекне, докато цялата течност се изпари.

  3. Добавят се нарязаните печени червени чушки, доматеното пюре, червения пипер и чубрицата. Разбърква се.

  4. Залива се с бульона, в който се е варило месото, добавя се и месото и се оставя да къкри 10 минути. Посолява се само ако е необходимо.

  5. Яйцата се чукват в самото ястие на няколко сантиметра разстояние едно от друго, покрива се с капак и се оставят да се стегнат. Когато яйцата се стегнат, ястието е готово.

  6. Сервира се с люти чушлета за гарнитура.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?