Начало > Основни ястия > Касадия с пилешко месо

Касадия с пилешко месо

Касадия с пилешко месо|escape
60
x10
1
60
минути
x10
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Фруната се загрява на 175 С.

  2. В тиган се слага олио, запържват се чушките, лука и месото, нарязани на ситно. Поръсъсват се със сол и пипер на вкус. Готвят се за около 10 минути, или докато зеленчуците омекнат и месото се позапържи.

  3. Върху половината от всяка питка се слага от сместа, поръсва се с чедър, бекон и краве сирене (или друго по желание).

  4. Питките се сгъват и се нареждат в тава, запичат се във фурната за 10 минути.

  5. Сервират се с гарнитура по желание.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?