Начало > Основни ястия > Карфиол с яйце и кашкавал

Карфиол с яйце и кашкавал

Карфиол с яйце и кашкавал|escape
20
x4
1
20
минути
x4
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Карфиола се накъсва на розички. Слага се да се свари във вряща, подсолена вода за 3 мин, трябва да остане хрупкав.

  2. Водата се прецежда и карфиола се поръсва с настърган кашкавал.

  3. Галетата се запържват в маслото и карфиола се полива с тях. Отгоре се настъргва сварено яйце.

  4. Ястието се сервира веднага.

Още Основни ястия

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?