Начало > Напитки > Капучино с канела

Капучино с канела

Капучино с канела|escape
10
x2
1
10
минути
x2
порции
1
сложност

Съставки

Начин на приготвяне

  1. Горещото еспресо се изсипва в по-широка чаша, така че да заеме 1/4 от нея.

  2. Добавя се една лъжичка захар.

  3. Половината от прясното мляко се затопля и се изсипва в кафето, добавя се канелата и се разбърква.

  4. Останалата част от млякото се подгрява в машината за еспресо, докато се образува пяна.

  5. Пяната се изсипва върху кафето и се поръсва с канелата.

Още Напитки

Виж още
Добави към:
+ Добави нов списък

Вашите лични данни

Ние събираме и обработваме Вашите лични данни.

За осигуряване на правата ви по GDPR, молим за Вашето съгласие.

Ще използваме данните за осигуряване на по-доброто Ви преживяване на нашите сайтове.

Ако натиснете бутона Приемам всички, ще дадете съгласието си на нас и на всички трети страни, описани детайлно в Политиката за поверителност и Политиката за бисквитките.

Защо е необходимо моето съгласие?